GILA hot - 19 Blogger Wanita Cantik Di Malaysia


Fatin Suhana - small girl with a big heart


 Arxar Nadhirah - Arxar Nadhirah

Bella Dela Rosa - bella dela rossa

 Amirah Filzah - mirafilzah

Balqis Bahari - balqis bahari...

 Nathrah/CaMca Dan Garfu - blog tenet-tenet

Fatin Liyana - Fatin Liyana

Linda Roslan - lynda roslan

Sarazaqea - . Sarazaqea .

Syie Mazlan - GinCoMerahJambu


Hanis Zalikha - Hanis Zalikha

Shafinatul fyna here!

MisSyuha - PuteriHati

Liyana Mardiana - Skema itu HOT 
(Inilah dia blogger paling HOT abad ini. Yana, you lagi HOT meleHOT kalau pakai macam ni taw!)

Zafirah Hanis - BITS OF BEADS

Yuyu Zulaikha - Yuyu Zulaikha


Nazneen Najib - .NazneenNajib.

Jangan salah sangka, segmen ni cuma sekadar memperkenalkan mereka kepada dunia blogging di Malaysia. Bukannya segmen cari jodoh, lagipun bukan semuanya masih single & kalau single pun belum tentu lagi diorang boleh sangkut ngan korang! Muahahaha. 

Ok, cukup. Penulis yakin bukan kaum lelaki je yang selalu usha blog gadis-gadis cun ni, orang pompuan pun ramai je kan yang suka stalk blog diorang. Ngee... 

11 comments:

  • Elih Japahar says:
    21 February 2012 at 11:05

    Oh! fatin liyana ^_^

  • BELOG GILA says:
    21 February 2012 at 11:14

    ooo.. minat fatin liyana ker?? hehe..

    Best Blogger Tips
  • ArulchelseA says:
    21 February 2012 at 12:37

    lulu pges pun cun tau..

  • BELOG GILA says:
    21 February 2012 at 12:39

    hahaha.. ye ker?? maybe sebab chelsea kot.. haha... just kidding..:)

    Best Blogger Tips
  • GincoMerahJambu says:
    21 February 2012 at 13:47

    kt sni pon ade syie..tenkiu admin ..

  • BELOG GILA says:
    21 February 2012 at 14:04

    its ok syie... awak memang dah top dah.. x macam blog nie... huhu...

    Best Blogger Tips
  • GincoMerahJambu says:
    21 February 2012 at 14:09

    @BELOG GILA insyaallah one day awak pon akan top taw..berusaha taw

  • Nafisa81 says:
    2 April 2012 at 10:12

    comel comel gadis melayu ni

  • naga_blueberry says:
    22 May 2012 at 16:07

    hidup wanita bertudung!!!

  • naga_blueberry says:
    22 May 2012 at 16:07

    comel bila semua bertudung :)

  • batman begin89 says:
    22 June 2012 at 10:25

    blog fatin liyana paling hot dn meletop!