klik here

GILA hot - 19 Blogger Wanita Cantik Di Malaysia


Fatin Suhana - small girl with a big heart


 Arxar Nadhirah - Arxar Nadhirah

Bella Dela Rosa - bella dela rossa

 Amirah Filzah - mirafilzah

Balqis Bahari - balqis bahari...

 Nathrah/CaMca Dan Garfu - blog tenet-tenet

Fatin Liyana - Fatin Liyana

Linda Roslan - lynda roslan

Sarazaqea - . Sarazaqea .

Syie Mazlan - GinCoMerahJambu


Hanis Zalikha - Hanis Zalikha

Shafinatul fyna here!

MisSyuha - PuteriHati

Liyana Mardiana - Skema itu HOT 
(Inilah dia blogger paling HOT abad ini. Yana, you lagi HOT meleHOT kalau pakai macam ni taw!)

Zafirah Hanis - BITS OF BEADS

Yuyu Zulaikha - Yuyu Zulaikha


Nazneen Najib - .NazneenNajib.

Jangan salah sangka, segmen ni cuma sekadar memperkenalkan mereka kepada dunia blogging di Malaysia. Bukannya segmen cari jodoh, lagipun bukan semuanya masih single & kalau single pun belum tentu lagi diorang boleh sangkut ngan korang! Muahahaha. 

Ok, cukup. Penulis yakin bukan kaum lelaki je yang selalu usha blog gadis-gadis cun ni, orang pompuan pun ramai je kan yang suka stalk blog diorang. Ngee...