GILA BELOG - jom join bloglist BELOG GILA!

BELOG GILA sedang mencari para blogger yang sudi meletakkan BELOG GILA di bloglist korang.. sebagai pertukaran BELOG GILA akan meletakkan blog korang di BELOG LIST GILA BELOG. ini traffic BELOG GILA selama seminggu ditubuhkan..


5 blog terpilih dengan referral tertinggi BELOG GILA akan buat satu entry khas untuk promot blog korang disini. syarat-syaratnya:-
  1. follow BELOG GILA
  2. promotkan HEADER BELOG GILA
  3. hantarkan link di komen post ini.
  4. tarikh tutup untuk 5 blog terpilih ialah 20 februari 2012 jam 11.59 malam.
mudah je kan!! jom la ramai-ramai join BELOG LIST BELOG GILA!!!

6 comments:

  • PandaBear says:
    19 February 2012 at 14:45

    Nahh amik bro.. Nahh Gila Belog..!! ikhlas dari pandabear =)

  • Solehah Shamsuddin says:
    21 February 2012 at 00:27

    awk yg comel,sy nk tnye leh.ni just promote blog pd referral tertinggi je eh?

  • BELOG GILA says:
    21 February 2012 at 00:35

    yup!

    Best Blogger Tips
  • RaDhio says:
    23 February 2012 at 15:16

    exchange banner x de ke bro..
    http://blog.radhio.com/banner-exchange/

  • BELOG GILA says:
    23 February 2012 at 16:51

    nak jugak buat tapi banner utk exchange x da lagi kn.. tu yg x wat tu.. huuhu...

    Best Blogger Tips
  • Khairul Asrol says:
    1 April 2012 at 03:15

    boleh tgk trafik sources dari mana?? :)