GILA laaaa - traffic aku ke nie???

wow!!! memang tak percaya... nie traffic aku ker?? dah la ari first buat "BELOG GILA"..
nak tgk x traffic aku pada ari first aku buat blog nie [smalam sbenarnyer].. jom tgK!

nie page view sehigga 11.59 malam smalam

yang nie pulak UV aku dr 6 petang hingga 11.59 malam smalam

haa.. nie la total page view ak smalam!!


kalau korang x percaya korang leh kira jumlah tu sndiri.. huhu...

TERIMA KASIH GUABLOG DAN BUSUK!!!!

10 comments:

  • admin says:
    1 February 2012 at 08:52

    tahniah..seni trafik memerlukan semangat yang tinggi.
    update byk2 lagi..
    ni lak saya punya
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=300877543293892&set=a.296930773688569.74461.292276430820670&type=3&theater

  • Aesya Zealous says:
    1 February 2012 at 09:18

    mmg gilaa... betul ke x tu? haha

  • BELOG GILA says:
    1 February 2012 at 09:36

    thanx... betul laa.. knape.. x percaya ker???.... hehe..

    Best Blogger Tips
  • Muaz Faris says:
    1 February 2012 at 12:06

    tahniah kerana berjaya gile kan diri anda..

    muazfaris.com

  • BELOG GILA says:
    1 February 2012 at 14:39

    tahniah muaz kerana anda pon dah terjebak dengan GILA-GILA nie.. hahaha...

    Best Blogger Tips
  • yoi says:
    1 February 2012 at 15:34

    fuuuuuuyo.

  • BELOG GILA says:
    1 February 2012 at 15:49

    yoi... ermm... jgnla tulis fuyo tu panjang sangat.. dan terbangga sket dah nie... hhuhu....

    Best Blogger Tips
  • yoi says:
    1 February 2012 at 21:42

    hahhaha lol. bangga ke? :P apsal time awak ni lambat sangat ni? haih. dok planet mana la?

  • BELOG GILA says:
    1 February 2012 at 21:49

    hahaha... ada la sikit terbangga.. haha...
    time ek?? hmm.. ntah la.. tukar pon... nnt la tukar... hahaha...

    Best Blogger Tips
  • KA ( Klik Aje! ) says:
    22 June 2012 at 21:43

    tahniah! anda memang gila hahaha