klik here

GILA contest - free HEADER untuk SAYA !

hari nie aku nak buat lagi satu contest dimana hadiah die header sebab buat masa nie header je la yang aku mampu buat.. hehe.. contest nie jugak sempena followers BELOG GILA yang dah mencapai 150 orang dan jga alexa ranking BELOG GILA sekarang 984 317. best! dah bawah sejuta dah alexa ranking BELOG GILA NIE.huhu..



syarat-syarat contest:-
  1. WAJIB follow BELOG GILA!
  2. like fan page belog GILA
  3. buat satu entry yang bertajuk "free HEADER untuk SAYA dari BELOG GILA!"
  4. letakkan header contest ini
  5. copy paste ayat dibawah
  6. free HEADER untuk SAYA dari BELOG GILA dengan hanya copy paste sahaja ayat ini sahaja! ini adalah sempena followers BELOG GILA yang sudah mencapai 150 orang dan alexa ranking yang mencapai bawah 1 juta! tiga blog yang menyertai akan dipilih melalui random.org dan akan mendapat header percuma dari BELOG GILA. Cepat sebelum terlambat! Copy ayat pendek ini dan paste segera di blog anda!
  7. tagkan 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.:)
  8. linkkan post anda di entry ini 
  9. sekiranya penyertaan kurang dari 10 orang maka contest ini automatik dibatalkan.
nak tengok header yang BELOG GILA dah buat DISINI dan DISINI

TARIKH TUTUP : 1 MAC 2012