GILA contest - free HEADER untuk SAYA !

hari nie aku nak buat lagi satu contest dimana hadiah die header sebab buat masa nie header je la yang aku mampu buat.. hehe.. contest nie jugak sempena followers BELOG GILA yang dah mencapai 150 orang dan jga alexa ranking BELOG GILA sekarang 984 317. best! dah bawah sejuta dah alexa ranking BELOG GILA NIE.huhu..



syarat-syarat contest:-
  1. WAJIB follow BELOG GILA!
  2. like fan page belog GILA
  3. buat satu entry yang bertajuk "free HEADER untuk SAYA dari BELOG GILA!"
  4. letakkan header contest ini
  5. copy paste ayat dibawah
  6. free HEADER untuk SAYA dari BELOG GILA dengan hanya copy paste sahaja ayat ini sahaja! ini adalah sempena followers BELOG GILA yang sudah mencapai 150 orang dan alexa ranking yang mencapai bawah 1 juta! tiga blog yang menyertai akan dipilih melalui random.org dan akan mendapat header percuma dari BELOG GILA. Cepat sebelum terlambat! Copy ayat pendek ini dan paste segera di blog anda!
  7. tagkan 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.:)
  8. linkkan post anda di entry ini 
  9. sekiranya penyertaan kurang dari 10 orang maka contest ini automatik dibatalkan.
nak tengok header yang BELOG GILA dah buat DISINI dan DISINI

TARIKH TUTUP : 1 MAC 2012

    18 comments:

    • Asy Faro says:
      24 February 2012 at 02:27

      hmm. menarik.

    • SLUMBER SAGUN says:
      24 February 2012 at 14:27

      join lg !

      http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • zyralleeya says:
      24 February 2012 at 14:31

      http://lleeya.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

      joinn :P

    • Ain Zuhairi says:
      24 February 2012 at 15:49

      join :)

      http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • Miss Amateur Cook says:
      24 February 2012 at 16:19

      http://missamateurcook.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • Lady Aira says:
      24 February 2012 at 18:06

      join after miss ain invited me..
      http://airaamir.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • Detektif Ans says:
      24 February 2012 at 18:26

      Ans join jugak! :D

      http://kisahdetektifcomel.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila_9622.html

    • nabila azmi says:
      24 February 2012 at 21:18

      hi..join here=)..

      http://nabilaazmi.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • KAMI ;) says:
      24 February 2012 at 21:35

      kitorang nak header baru, so kitorang join ! haha.


      http://kisahsukadukakami.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • Miera Akmalina says:
      24 February 2012 at 22:05

      nak jugak header free, hehe.. bole?

      http://miera-akmalina.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • Solehah Shamsuddin says:
      25 February 2012 at 00:43

      Hye.lawat blog awak lg n join contest ni...Tahniah Alexa awak bwh sejuta.Sy still lg berjuta-juta,hehe

      http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • einz says:
      25 February 2012 at 16:21

      einz dtg bg sokongan...join sama >,<

      http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • NiaLidia. says:
      25 February 2012 at 19:50

      weeeewit . hehe salam.

      nia join tauuu

      http://nialidia.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • Cik Angah Humaira says:
      25 February 2012 at 20:44

      simple contest,assalamualaikum tuan blog,sy join,ini link entry saya : free HEADER untuk SAYA dari BELOG GILA!

    • Fahz says:
      26 February 2012 at 15:18

      join

      http://nurfahz85.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • izzah insyirah says:
      26 February 2012 at 19:34

      join!
      http://izzah-pinkystory.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    • KHAIRUNNISA says:
      1 March 2012 at 21:28

      http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/03/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

      Join !

    • FatmaFazira says:
      1 March 2012 at 22:30

      join :)

      http://fafazira.blogspot.com/2012/03/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html