klik here

GILA contest - BELOG GILA nak buatkan transparent HEADER untuk aku!!!

Assalamualaikum... hari nie aku nak contest la... ye laa.. tgh boring2 kan... baik isi masa dengan benda yang berfaedah kan!! tajuk die : BELOG GILA nak buatkan transparent HEADER untuk aku!!! nie banner dan syarat-syarat nyer...


SYARAT_SYARAT:-

1. wajib follow BELOG GILA
2. like fan page BELOG GILA ( x wajib)
2. Buat satu entri bertajuk : BELOG GILA nak buatkan transparent HEADER untuk aku!!!
3. Letak banner yang berada contest ni dan linkkan ke post ini..
4. berikan sebab kenapa BELOG GILA kena buat transparent HEADER untuk korang
5. Tinggalkan link di komen entri blog ni

pemilihan akan dibuat berdasarkan sebab kenapa BELOG GILA kena buat transparent HEADER untuk korang dan sebab tu tak semestinya panjang... :)
3 orang akan dipilih sebagai pemenang

TARIKH TUTUP : 18 FEBRUARI 2012