GILA laaaa - tempat PING BLOG paling BEST!!!

hari nie aku nak bagitau 5 tempat ping blog yang paling best dan terbaik bagi aku...





p/s: kalau korang nak ping blog korang kat atas tu korang leh la klik kat nama or gambar tu yer.. :)

semua kat atas adalah tempat yang aku slalu ping blog aku dan membuahkan hasil.
selain tu juga korang bleh la ping blog korang kat laman sosial korang atau korang blogwalking ke blog orang.. tu pon boleh jugak naikkan traffik korang.. :)

1 comments:

  • SOHOQUE says:
    4 April 2012 at 15:13

    good info bro.

    tp tak mau guna commnet luv ker. ruangan ni tak berapa friendly la utk org yang guna wordpress seperti aku.