klik here

Contest header paling comel/smart

hari nie nak join contest pulak... kalau asyik post entry pon x best jugak kan... kena la join contest skali-skala..  hmm... aku tak tau la header aku ok ke tak.. so, nie la cabarannya.. mgkn aku bileh tau sama ada header aku ok ke tak... hehe... kat bawah nie butir-butir untuk korang join skali...

 

Wajib Follow blog Fateha dan blog ikah.

Buat satu entri bertajuk  'Contest header paling comel/smart

Letak banner yang berada contest ni

Header tak semestinya korang buat sendiri,asalkan sesuai dengan blog korang

Tinggalkan link di komen entri blog Fateha ataw di blog ikah 

SESIAPA YANG NAK JOIN KLIK JER KAT BANNER ATAS TU... :)